10.04.2017

Smått og stort siden sist

Jeg er ikke så flink til å oppdatere bloggen jevnlig. Det går litt i rykk og napp for tida. Her kommer en liten kavalkade over noe av det 
jeg har holdt på med siden sist.
Kardemaskina og rokken har vært i bruk.
Øverst ei hespe av hvit og brun lokal saueull.
Under, ei hespe av hvit lokal saueull og litt blå og lilla ull jeg hadde liggende.
I midten under, ei hespe av forskjellige ullrester jeg hadde på lager. 
Den rosa og den gråbrune til høyre er islandsk plategarn, 
som jeg har spunnet til totrådsgarn.
Et par fargeglade sokker til husbonden er det også blitt plass til.
En niese venter sitt fjerde barn i disse dager. Jeg har kjøpt noe og strikket noe. Lua, samt et lite teppe har jeg laget. 
Teppet skal fores før det er klart til å gies bort.

    
Jeg er med i bygda sanitetsforening. Nytt prosjekt av året er at vi strikker luer og sokker til alle bygdas nyfødte i 2017. Til nå har vi strikket 60 sett, Kanskje holder det? Det er mulig vi må supplere litt etter hvert. 

    
I fjor høst fikk vi laget en ny uteplass med tak over. Den gleder vi oss til å ta skikkelig i bruk. Foreløpig i vår har det vært litt for kaldt, eller for mye regn (og ingen sol). Vi har sittet der, men ikke så mange ganger.
Vi har hjemmepåske i år, mye på grunn av dårlig værmelding. Noe må man jo finne på, så i går ble det litt baking. Tynne knekkebrød, eller tykke flatbrød om du vil. Stekte dem i stekepanna denne gangen. Det gikk fint.

I dag er det skikkelig "skitvær" her. Det regner mye, og blåser en del. 
Godt vær å være inne i.
Kos ved kjøkkenbordet passer godt i dag. Har strikket ferdig et sjal til meg selv. Nå har jeg heklet kant rundt, og vasket sjalet.

God påske!Ny lue