17.01.2016

Koselig helg

Denne helga har vi hatt eldste barnebarn på overnatting. Han kom i går ettermiddag, etter å ha deltatt i skirenn i Granåsen. En fin 15. plass i rennet ble det. Tidligere i uka gikk laget hans stafett på samme sted. Da kom de på 3. plass. En super innsats og en fin inspirasjon for alle tre. Mamma, pappa og lillesøster dro på hytta etter skirennet, for å legge golv. Martin ville slappe av hos farmor og farfar, etter ei hektisk uke med stor aktivitet. Utpå ettermiddagen ble det tid for hjemmelaget pizza. Det smakte godt.


Vi kosa oss med prat og tv-titting utover kvelden. Mesternes mester, på NRK 1 var et program vi prioriterte å se på. Da det var vel i havn, var poden blitt inspirert til ny treningsøkt. Dermed bar det ned i kjelleren til trening for både ung og "litt" eldre.

Slitne og fornøyde gikk liten og stor til sengs. 
Etter en god natts søvn kosa vi oss lenge ved frokostbordet.
Ute har det begynt å snø. Til stor glede for den skiglade gutten. Sammen med snøen kommer også en del vind. Det fyker godt rundt hushjørnene ei stund.

 

Innendørs er det godt og varmt. Fine sportsendinger på tv, håndarbeid på fanget og litt droneflyging for den yngste. Sannelig blir det ei ny lita treningsøkt i kjelleren i dag også. 


Den "rolige" helga for Martin avsluttes med ei økt cageball med fotball-laget, i en hall ikke langt unna. Med  den nye VM-lua på hodet , forsvinner han ut i snøkavet.

Takk for besøket!

Ny lue