05.03.2013

En bok om spinning

I vel et år nå har jeg jobbet med å lage min egen spinnebok. En bok kan jeg kanskje ikke kalle det. Snarere et hefte. Heftet tar for seg grunnreglene for spinning på rokk og håndtein, vasking og karding av ull. I tillegg er heftet rikt illustrert med fargebilder av alle prosesser. En del tips og ideer har jeg også tatt med.
Etter som jeg hittil ikke har funnet særlig mye litteratur på norsk om spinning, fant jeg ut at jeg kunne lage noe selv. Det jeg ønsker å oppnå, er å innspirere andre til å prøve den fantastiske hobbyen som spinning er.
Hefet er på 34 sider i A4-format, og vil ganske snart være ferdig trykket/kopiert.
Her kommer noen smakebiter:
Om du ønsker å kjøpe et eksemplar vil betalingen skje via PayPal.
Prisen for heftet: kr. 250,- + kr. 50,- i porto

Om du har synspunkter/meninger/spørsmål: Legg gjerne igjen en kommentar til innlegget her, eller send e-post:info@britflones.net.

NB!
Bildene i innlegget her er tatt direkte fra dataskjermen, og er derfor ikke særlig gode.

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Dette heftet er jeg veldig interessert i å kjøpe, da jeg selv har kjøpt meg rokk og skal lære meg å spinne eget garn:) Har kjøpt et par bøker fra før, men disse er på engelsk, så kunne gjerne tenkt meg til noe på norsk :) MEN gikk inn på eplabutikken din for å se, men finner ikke heftet..?

  Fin blogg foresten- legger meg til som følger her jeg:)

  Hilsen Rikke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Så hyggelig at du er interessert i spinneheftet mitt, og at du ønsker å følge bloggen min.
   Ting tar ofte lengre tid enn forventet. I løpet av en ukes tid håper jeg å ha de første eksemplarerne av heftet ferdig..

   Slett

En solfylt søndag i april

I helga kom det endelig litt sol og varme til Trøndelag. Vi har hatt mye snø og kaldt vær, så langt i vår. Når sola skinner og temperaturen ...